Min helg❤️

I helgen har jag varit med engla och signe , vi sov över från fredag till lördag. På fredagskvällen var vi med 2 till, Victor å gabbe haha. Men iaf innan vi var med dem skulle vi ner till Coop å köpa choklad, så åkte vi elskoter och det var skit kul :) 
Sen åt vi tacos till kvällsmat å efter det smälte vi chokladen å hade typ fondy pinnar tror jag det heter och doppade frukt i, det var jätte gott. Efter det gick vi ut för att det var så varmt och och signe skulle åka elskoter, men kan ju säga att det gick sådär haha hon såg så rolig ut för att hon inte kunde bromsa, innan hon skulle åka den så hon att hon visste hur man skulle hantera sånna haha man såg ju hur bra det gick hihi. Kan inte berätta allt som hände men det var nog en av dem roligaste kvällarna någonsin.
I går(lördags) var vi på simhallen och det var med jätte kul, vi åkte i vildforsdn och massa mer, men det var jätte roligt. Och i dag var jag på stan m papi och jag köpte ett par jeans ifrån Ginatricot. Dem är jätte sköna dem sitter perfa!dem är presis som mina DrDenim som tyvär är utslitna eftersom jag har andvänd dem så mycket men nu köpte jag ju ett par jätte sköna iaf❤️ (Bild kommer där nere). Sen köpte vi varsin glass dem var halva priset på eftersom att det var vårnyheter typ. Men det var den Magnum champagne 25years selebrate typ. Men det är bog min nya favorit faktist. Snart ska signe komma hit och vi ska hitta på något roligt antar jag :))❤️XOXO AMANDA❤️









RSS 2.0